Fronius symo gen24 10.0 plus und byd battery-box h11.5

Особливості:

Show
  • Потужне аварійне/резервне харчування та автономність
  • Відзначена нагородами ефективність завдяки реальному послідовному з'єднанню
  • Запатентована модульна конструкція не вимагає внутрішньої проводки та забезпечує максимальну гнучкість та простоту використання.
  • Безкобальтовий літій-залізо-фосфатний акумулятор (LFP): максимальна безпека, довговічність та продуктивність
  • Сумісність з провідними одно- та трифазними інверторами
  • Два різні модулі для покриття всього діапазону розмірів системи
  • Найвищі стандарти безпеки, такі як VDE 2510-50.

Опис

Побутова система зберігання енергії BYD Battery-Box Premium HVM 11.0+Fronius Symo GEN24 10.0 Plus

Рішення для побутового зберігання з акумулятором BYD та інвертором Fronius.

BYD та австрійський виробник інверторів Fronius пропонують систему зберігання BYD Battery-Box Premium та інвертор Fronius Symo GEN24 Plus у комплекті.

Довгоочікувані і тепер доступні нові гібридні інвертори серії від Fronius. Обладнаний численними передовими функціями Symo Gen24. Варіюються від повного набору інтерфейсів зв'язку до гнучких функцій аварійного/резервного живлення. Нові серії HVS/HVM від BYD можуть бути підключені через акумулятор. Ці нові високовольтні серії є ідеальним поєднанням для 24 покоління від Fronius. Цей інвертор поєднує в одному пристрої зарядний пристрій, інвертор батареї, гібридний інвертор, контролер та систему моніторингу. Маючи класи змінного струму від 3,0 до 5,0 кВт, інвертор здатний обробляти до 8,0 кВт для забезпечення побутових споживачів та збереження надлишкової енергії від фотоелектричної системи акумуляторного сховища. Завдяки інтелектуальному управлінню потоками енергії, інтегрована технологія Multi Flow дозволяє потокам енергії текти одночасно по всіх напрямках, а також пов'язувати акумуляторні батареї змінного, постійного, змінного та постійного струму. Результат: найвищий рівень власного споживання і, отже, найкраща рентабельність системи.

Переваги пакету

  • високоефективна гібридна система зі зв'язком по постійному струму
  • Fronius PV Point та можливість резервного живлення від батареї
  • Можливе необмежене дооснащення акумулятора
  • самонесуча концепція штабелювання BYD (до 8 акумуляторних елементів та 3 шт.)
  • запатентована система бездротового підключення від BYD

Комбінація системи надає установникам та клієнтам такі переваги як дуже проста установка та введення в експлуатацію, надійна концепція обслуговування та дуже висока ефективність системи. Модульна конструкція системи Battery-Box та її універсальність також роблять її ідеальною системою для варіантів застосування від житлових до легких комерційних, однофазних та трифазних систем, мережевих та автономних проектів для повернення енергії. аварійне і аварійне електропостачання.

Інвертор Symo GEN24 Plus сумісний із моделями Battery-Box Premium HVM 11.0 а також Battery-Box Premium HVM 11.0/13.8/16.6/19.3 та 22.1.

Інвертор Fronius має максимальний ККД 98,2% і європейський ККД 97,7%. Його номінальна потужність змінного струму коливається від 6 кВт до 10 кВт. Його розміри 549 мм x 527 x 180 мм, а вага 24 кг.

Лінійка акумуляторних батарей BYD Premium Line доступна у версіях для малих та великих HVM. Їх потужність варіюється від 5,1 до 10,2 кВтг (HVS) і 8,3-22,1 кВтг (HVM). Система фосфату літію-заліза є модульною і може бути розширена на 2,6 кВт-год для версії HVS і на 2,8 кВт-год для продукту HVM.

Власники фотоелектричних систем можуть послідовно підключати до восьми модулів HVM по 2,76 кВтг для досягнення корисної ємності до 22,1 кВтг. Підключення до трьох ідентичних акумуляторних ящиків Premium HVM забезпечує максимальну потужність 66,2 кВтг.

Fronius Symo GEN24 Plus - у ніверсальний гібридний інвертор з попитом аварійної потужності

Завдяки варіантам аварійного живлення, орієнтованим на потреби або без батареї, Fronius Symo GEN24 Plus забезпечує високий ступінь надійності електропостачання в домашніх умовах.

У PV Point є інновація, яка вперше робить базове аварійне джерело живлення доступним для клієнтів, які ще не бажають купувати батарею. Для замовників систем зберігання даних пристрій пропонує перевірене повне резервне копіювання, коли домогосподарство отримує аварійне харчування.

Таким чином, пристрої Fronius GEN24 Plus є ідеальним рішенням для широкого спектру потреб клієнтів: незалежно від того, чи батарея повинна бути частиною системи, Fronius Ohmpilot повинен використовувати фотоелектричну енергію для приготування гарячої води або фотоелектричну систему у вирішенні домашньої автоматизації. повинні бути інтегровані: Fronius GEN24 Plus – це завжди правильне рішення для нових систем або модернізації та розширення існуючих сонячних систем.
Крім того, нові пристрої пропонують просту установку, введення в експлуатацію та обслуговування та можуть використовуватися у всіх системах: перевірені технології Fronius, такі як дизайн Superflex, можна знайти у Primo та Symo GEN24 Plus, які тепер пропонують ідеальні рішення для зберігання даних для одного - фазні та великі трифазні системи

ПОВНЕ РЕЗЕРВНЕ КОПІЮВАННЯ

Завдяки варіантам аварійного живлення, орієнтованим на потреби, з батареєю або без неї, інвертор забезпечує високий ступінь надійності електропостачання в будинку: функція аварійного живлення з батареєю та без неї можлива / базове аварійне джерело живлення (точка PV) інтегроване як стандартний / повний резерв опція забезпечує максимальну незалежність.

ТОЧКА PV

Вбудоване базове аварійне джерело живлення – гарантує, що важливі споживачі можуть працювати і у разі відключення електроенергії. Точку PV можна використовувати із накопичувачем або без нього.

BYD B-BOX HVM 11.0

Battery-Box Premium HVM складається з 3-8 модулів акумуляторних батарей HVM, послідовно з'єднаних для досягнення потужності від 8,3 до 22,1 кВтг.
Пряме паралельне з'єднання до 3 ідентичних акумуляторних ящиків Premium HVM також забезпечує максимальну потужність 66,2 кВтг.

Пізніше система може бути розширена шляхом додавання додаткових HVM модулів або паралельних опор HVM.

Fronius займає лідируючі позиції, додавши до свого асортименту ще один унікальний продукт; Battery-Box Premium HVM. Системи зберігання BYD Battery-Box Premium складаються з окремих акумуляторних модулів та сумісні з Fronius GEN24 Plus у двох варіантах виконання: HSM та HVM.
У поєднанні з Fronius GEN24 акумуляторна батарея BYD стає універсальним та інтелектуальним сонячним рішенням для одно- та трифазних систем будівель.

Технічні характеристики BYD Battery-Box Premium HVM 11.0

  • Корисна потужність: 11,04 кВтг
  • Технологія осередків: літій-залізо-фосфатна технологія (LFP)
  • Розміри: 1178 x 585 x 293 мм (X Ш x Г)
  • Вага: 167.0 кг
  • Клас захисту: IP 55
  • Гарантія: 10 років
  • Застосування: увімкнення/вимкнення мережі, резервне копіювання

Технічні характеристики Fronius Symo Gen24 10.0 Plus

  • Підключення до мережі: 3 фази
  • Потужність змінного струму: 10,0 кВА
  • Безтрансформаторні
  • Трекер MPP: 2
  • Зв'язок: вбудований реєстратор даних із веб-сервером, 2 x Ethernet, WLAN, RS485, 6 x dig. ВХІД/ВИХІД, 6 коп. У (FRE)
  • Активне охолодження
  • Розміри: 594 x 527 x 166 мм (В x Ш x Г)
  • Вага: 25,0 кг
  • Клас захисту: IP 66
  • Гарантія: 5 років

У комплект входить:

  • Інвертор Fronius Symo (залежно від вибору)
  • Розумний лічильник Fronius 63A-3
  • BYD B-BOX HVM 11.0

Технологія
В акумуляторі, розробленому з використанням однієї з найнадійніших і найбезпечніших акумуляторних технологій, використовується фосфат літію-заліза (LiFePO). Цей тип хімії акумуляторів дозволяє виконувати більше циклів (повне заряджання та розряджання) протягом терміну служби акумулятора в порівнянні з іншими технологіями. Це також забезпечує меншу деградацію, тому акумулятор може працювати з оптимальною продуктивністю довше.

гнучкість
У міру того, як ваші потреби в енергії збільшуються, збільшуються і ваші акумуляторні батареї. Конструкція акумуляторної батареї BYD HVM дає домовласникам гнучкість для збільшення ємності акумуляторних батарей в майбутньому. Домовласники можуть збільшувати ємність акумуляторної батареї з кроком 2,8 кВтг для HVM-батареї, збільшуючи ємність батареї до 22,1 кВтг.
Для великих споживачів енергії до акумулятора можна підключити одночасно три акумулятори максимальної ємності, що дає неймовірні 65,1 кВт-год ємності акумулятора.

Компактність і простота установки
Батарея BYD HVM призначена для підлогового монтажу, що дозволяє прискорити процес установки і введення в експлуатацію. Запатентована модульна конструкція вилки не вимагає внутрішньої проводки, а модулі батарей підключаються послідовно для досягнення більшої корисної ємності.

Високі стандарти безпеки
Батарейна скринька BYD Premium відповідає одним із найвищих світових стандартів безпеки, включаючи VDE 2510-50. Німецький стандарт систем зберігання енергії VDE-AR-E2510-50 є найсуворішим стандартом безпеки в галузі зберігання енергії. Сертифікація наголошує на прагненні BYD розробляти та виробляти одну з найбезпечніших технологій зберігання енергії на ринку.

Максимальна вихідна потужність батареї при вимкненні електроенергії
Система може забезпечити автоматичне резервне живлення у разі вимкнення електроенергії, однак розмір батареї визначатиме кількість енергії, яку ви можете розрядити при вимкненні електроенергії.

BYD
BYD (Build Your Dreams) – найбільший виробник акумуляторних елементів у світі. Вони також виробляють більше електромобілів, ніж будь-який інший виробник у світі. Маючи 25-річний досвід роботи та глобальні масштаби виробництва, вони можуть запропонувати продукт найвищої якості та за конкурентними цінами.

Про Fronius
Fronius є лідером ринку вже багато років, а за плечима понад 70 років історії вони є одними з найнадійніших та найнадійніших виробників сонячних батарей на ринку. З повною 10-річною гарантією на деталі та роботу при установці Infinite Energy у рамках сервісного партнерства Fronius, клієнти Infinite Energy можуть бути спокійними при виборі продуктів Fronius для своєї сонячної системи.
Результати перевірки сховища електроенергії 2020 р. у Берлінському університеті прикладних наук
З новим гібридним інвертором Fronius Symo GEN24 Plus 10.0 та BYD Battery-Box H11.0 змогли забезпечити перше та друге місце у двох еталонних дослідженнях.

Fronius symo gen24 10.0 plus und byd battery-box h11.5

POWER DUO з найбільш високою продуктивністю з коли-небудь вимірюваних
Незалежні випробувальні інститути перевірили загальну ефективність домашніх систем зберігання та проаналізували взаємодію між фотоелектричними та акумуляторними системами зберігання. Для оцінки використовувалися два різні еталонні випадки. Перший об'єднав фотоелектричну систему потужністю 10 кВт-пік з тепловим насосом та електромобілем та річне споживання домогосподарством 5010 кВт-год/рік, а в другому еталонному випадку аналізувався SPI (індекс продуктивності системи) для фотоелектричної системи потужністю 5 кВт-пік з річним споживанням. домогосподарства на суму 5010 кВтг/год.

У категорії 10 кВт комбінація гібридного інвертора Fronius GEN24 Plus 10.0 з акумулятором BYD Battery-Box H11.0 була переконливою і зайняла перше місце з рекордним значенням SPI 94% і водночас була єдиною комбінацією з енергії. клас ефективності А. Дует показав відмінні результати і посів друге місце з 92,3%.

Висока ефективність ПЕРЕТВОРЕННЯ завдяки багатопоточній системі охолодження

Комбінація Fronius-BYD також показала відмінні показники в досліджених шляхах перетворення енергії, що описують ефективність перетворення фотоелектричної енергії. GEN24 Plus зміг набрати очки, насамперед завдяки інтегрованій технології Multi Flow, яка забезпечує одночасні потоки енергії в усіх напрямках, а також зв'язок змінного та постійного струму акумуляторної батареї. У результаті випробувань гібридний інвертор показав найвищий рівень ефективності проти іншими системами всім потоків енергії.

Комбінуючи BYD Battery-Box Premium HVM з іншими секторами, такими як теплопостачання чи електронна мобільність, можна досягти дуже високих показників власного споживання та рівнів самозабезпеченості. Це забезпечує максимальну незалежність у будинку.

Can Fronius SYMO connect battery?

The Fronius Checkbox 500V connects the Fronius Symo Hybrid to an external battery. The inverter and battery must never be directly connected to each other, as an error could lead to surges that place the system in an unsafe state.

Is Fronius SYMO battery ready?

Fronius SYMO HYBRID – for three phase power only. Look for the distinctive red-marked Fronius as an indicator of it being a hybrid. The Fronius Primo is NOT battery ready. Redback – a serious single phase solution.

Can I add a battery to my Fronius inverter?

Fronius Hybrid Inverters are compatible with batteries of leading manufacturers and thus provides competitively priced storage solutions for quality- and cost-conscious system owners.

What is a Fronius SYMO V code?

The V. Code is intended to avoid possible mix-ups or misuse during product registration. You can find both numbers on the name plate of the inverter. They are mainly required for product registration and to add the system to Solar.